Inspiratie

Welkom bij de mediapagina van Double Healix. Hier zijn allerlei publicaties te vinden over de verschillende onderwerpen rondom leiderschap, teamontwikkeling en opvoeding. We posten regelmatig nieuws en interessante video’s en blogs op onze social media kanalen Facebook en LinkedIn.

Vlogs

In onze vlogs gaan we dieper in op actuele én universele onderwerpen. We delen graag onze blik op de wereld met als doel het psychologische en sociale inzicht van professionals in het werkveld te vergroten. Wellicht helpen onze vlogs je meer verdieping te bereiken en stimuleren ze je tot een nieuwe manier van kijken en handelen.

Leiderschap en teamontwikkeling

Actualiteit en maatschappij

Onze events en trainingen

Onze producten

Varia

Blogs & Artikelen

In onze blogs en artikelen duiken we telkens diep in een onderwerp. We schrijven over actuele en belangrijke zaken, over onderwerpen die we belangrijk vinden of die ons interesseren. 

Blogs & Artikelen

Engelstalige vlogs

Hieronder vind je onze engelstalige vlogs. In deze video’s zijn verschillende voorbeelden te zien van inspirerend menselijk gedrag uit speelfilms en documentaires. Ze zitten vol analyses en praktische tips over leiderschap, teamontwikkeling en opvoeding. Wij besteden veel aandacht aan de wijze lessen die geleerd kunnen worden uit filmfragmenten.

Menu