Inspiratie

Welkom bij de mediapagina van Double Healix. Hier zijn allerlei publicaties te vinden over de verschillende onderwerpen rondom leiderschap, teamontwikkeling en opvoeding. We posten regelmatig nieuws en interessante video’s en blogs op onze social media kanalen Facebook en LinkedIn.

Vlogs

In onze blogs bespreken we interessante artikelen waarin we dieper ingaan op actuele én universele onderwerpen. We delen graag met jou onze blik op de wereld. We bespreken gegevens en ontwikkelingen, delen kennis en geven tips met als doel het psychologische en sociale inzicht van professionals in het werkveld te vergroten. Wellicht helpen onze blogs je meer verdieping te bereiken en stimuleren ze je tot een nieuwe manier van kijken en handelen.

Teamtransformatie: A bundle of joy

Video Platform Tijdens onze trainingen blijkt steeds dat teams hun teamdynamiek dieper willen doorgronden. Het gaat dan vooral om het…

Here comes the sun

We wensen iedereen een mooie zomer! Here comes the sun doo-doo-doo-doo, here comes the sun, and I say, it’s all…

MovieLearning afleveringen

Hieronder vind je een overzicht  van onze gratis MovieLearning afleveringen. In deze afleveringen zijn verschillende voorbeelden te zien van inspirerend menselijk gedrag uit speelfilms en documentaires. Ze zitten vol analyses en  praktische tips over leiderschap, teamontwikkeling en opvoeding. Wij besteden veel aandacht aan de wijze lessen die geleerd kunnen worden uit filmfragmenten.

Menu