Vrouwelijk leiderschap

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen in hun loopbaan behoefte hebben aan een grotere diversiteit aan vrouwelijke rolmodellen.

De beste rolmodellen voor jouw ontwikkeling

Double Healix specialiseert zich in het vinden van inspirerende filmbeelden van vrouwelijke leiders. De beelden in de seminars, trainingen en online courses zijn erop gericht om vrouwen te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling.

Leren met rolmodellen

Al onze seminars, trainingen en courses maken gebruik van tientallen inspirerende voorbeelden van vrouwelijk leiderschap. We hebben de beste filmfragmenten uit speelfilms, documentaires en het nieuws geselecteerd die ervoor zorgen dat deelnemers in hun persoonlijke reis worden gemotiveerd een volgende stap te zetten.

Trainingen

Courageous Women
Een viering van vrouwelijk leiderschap! Leiderschapstrainers Sabine den Hartog en Rozemarijn Dols, van het boek Is the Lady for Turning, verzorgen het inspirerende seminar Courageous Women. Het is een dag met veel moedige en bemoedigende voorbeelden van leiderschap door vrouwen, aan de hand van de 12 fasen van leiderschapsontwikkeling zoals beschreven in het Double Healix model. Een seminar voor vrouwen én mannen.
Praktische informatie: Voor wie?Wat kan ik van het seminar verwachten?Waar, wanneer en hoe laat vindt het seminar plaats?Wat is allemaal…
Bekijk de training

Diepgaande analyses

We onderzoeken met de deelnemers welke gedragsverandering nodig is om meer gelijkheid én diversiteit in de maatschappij te bewerkstelligen, en wat dit voor individuen betekent.

Allemaal uniek

Het Double Healix model voor leiderschap gaat ervan uit dat we allemaal op een unieke manier een universele reis doormaken. Zo herkennen we onszelf in de ander en staan we niet alleen, en tegelijkertijd geven we vorm aan onze eigen passies, talenten en unieke bijdragen aan het grotere geheel.

Referenties & testimonials

Ons aanbod

Flip the Webinar

Online training inclusief
online self-paced MovieLearning course

Incompany training

Wil je een incompany training
over vrouwelijk leiderschap boeken?

Online course

MovieLearning course,
Start wanneer jij zelf wilt

Menu