Vrouwelijk leiderschap

[:nl]artboard image[:]

De beste rolmodellen voor jouw ontwikkeling

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen in hun loopbaan behoefte hebben aan een grotere diversiteit aan vrouwelijke rolmodellen. Double Healix specialiseert zich in het vinden van inspirerende filmbeelden van vrouwelijke leiders. De beelden in de seminars, trainingen en online courses zijn erop gericht om vrouwen te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling.

Vrouwelijk Leiderschap in Beeld

Leren met rolmodellen

Al onze seminars, trainingen en courses maken gebruik van tientallen inspirerende voorbeelden van vrouwelijk leiderschap. We hebben de beste filmfragmenten uit speelfilms, documentaires en het nieuws geselecteerd die ervoor zorgen dat deelnemers in hun persoonlijke reis worden gemotiveerd  een volgende stap te zetten.

Diepgaande analyses

We onderzoeken met de deelnemers welke gedragsverandering nodig is om meer gelijkheid én diversiteit in de maatschappij te bewerkstelligen, en wat dit voor individuen betekent.

Allemaal uniek

Het Double Healix model voor leiderschap gaat ervan uit dat we allemaal op een unieke manier een universele reis doormaken. Zo herkennen we onszelf in de ander en staan we niet alleen, en tegelijkertijd geven we vorm aan onze eigen passies, talenten en unieke bijdragen aan het grotere geheel.

Ervaringen

Live en online aanbod

Open inschrijving seminar

Het seminar gaat in op de vraag hoe we vrouwen in, of op weg naar, leidinggevende functies kunnen ondersteunen. Herhaaldelijk is in onderzoek aangetoond dat vrouwen behoefte hebben aan meer vrouwelijke rolmodellen. We kunnen dus concluderen dat – los van de vraag of er iets bestaat als typisch vrouwelijk leiderschap – vrouwen gebaat zijn bij het kunnen bekijken van voorbeeldgedrag van vrouwelijke leiders. Het gaat dan om leiderschap in allerlei  vormen en posities. Kijk hier voor meer informatie.

Online MovieLearning course

Tweeënhalf duizend jaar patriarchaat heeft een eenzijdigheid in ons collectief bewustzijn geprent. Noem het woord ‘leider’ en de meeste mensen zien nog steeds een daadkrachtige man. Om deze scheefheid voor mannen en vrouwen weer in balans te krijgen, is het nodig om genoeg vrouwen in leidinggevende functies te hebben. Deze online MovieLearning course bevat meer dan honderd voorbeelden van vrouwelijk leiderschap, vele oefeningen en je kunt haar in je eigen tempo volgen.

Incompany aanbod

We komen ook graag bij jouw organisatie langs om een seminar of training incompany te verzorgen. Deze kunnen op maat worden afgestemd op jullie wensen en ontwikkelbehoeften. Neem contact met ons op: via een e-mail of bel 023-544 33 45. Dan maken we een vrijblijvende afspraak.
chat
Open Inschrijving seminar
 • 1 dag
 • Inclusief het boek ‘Is The Lady For Turning?’ van Rozemarijn Dols
 • Prijs: €325,- (ex btw)
chat
Incompany aanbod
 • Seminar, webinar of training op maat
 • Inclusief online MovieLearning course voor alle deelnemers
 • Inclusief het nieuwe boek ‘Is the Lady for Turning’ van Rozemarijn Dols
 • Prijs op aanvraag
chat
Online MovieLearning course
 • Meer dan 5 uur videomateriaal
 • Oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan
 • Inclusief werkboek (printbaar)

Ons aanbod:

Seminar

Open inschrijving
1 dag
Inclusief handout en het nieuwe boek ‘Is the lady for turning?’ (auteur: Rozemarijn Dols)
Prijs: €325,- (ex btw)
Deelnemers aan het seminar kunnen ook een forse korting krijgen voor 1 maand toegang tot de Online MovieLearning Course.

Online course

MovieLearning course ‘Vrouwelijk Leiderschap in Beeld’
Bepaal je eigen tempo
Inclusief werkboek (printbaar)
Also available in English: ‘Ladies in the Lead – Learning from Female Leaders’!

In company package

Incompany training
Vanaf 1 dagdeel
Inclusief de online MovieLearning course ‘Vrouwelijk Leiderschap in Beeld’
Inclusief boek Rozemarijn Dols ‘Is the lady for turning?’
Prijs op aanvraag

Blijf op de hoogte

Wil je informatie over onze trainingen, de nieuwste films die we analyseren, en de laatste ontwikkelingen bij Double Healix? Meld je aan voor de nieuwsbrief.


  Wil je meer weten over onze online courses?

  Zoals onze nieuwe course over Vrouwelijk Leiderschap? Ga naar MovieLearning en ontdek meer!

  Menu