Over ons

Double Healix heeft – hoe kan het anders – een dubbele betekenis. Het is allereerst de naam van een veelomvattend model voor de menselijke ontwikkeling. Daarnaast is Double Healix ook de organisatie waarmee we training en advies geven op het gebied van leiderschapsontwikkeling, duurzaamheid en opvoeding. Twintig jaar geleden gestart als een klein familiebedrijf is Double Healix inmiddels een grote netwerkorganisatie van trainers, commerciële bedrijven, sponsors en lokale, nationale en internationale overheden. Double Healix is een ideële organisatie. Dit houdt in dat we onze commerciële activiteiten ten dienste stellen van ons not-for-profit werk in onderwijs, opvoeding en duurzaamheid. Dit hebben we concreet vormgegeven door onze BV’s nauw te laten samenwerken met onze stichting MovieLearning.

Wie wij zijn

Maak kennis met de mensen die onze organisatie besturen, en de mensen die Double Healix trainingen geven.

Missie en Visie

Wij streven naar een samenleving waar innerlijke ontwikkeling, betekenisverlening en bijdragen aan het grotere geheel tot de hoogste waarden behoren.

Stichting MovieLearning

De Stichting MovieLearning heeft tot doel een Ecologie van Betekenis te bevorderen door middel van een interactieve leeromgeving op basis van filmbeelden en verhalen. Stichting MovieLearning bevordert op deze wijze inclusiviteit in denken en handelen, empathische reikwijdte en duurzaamheid.

De opbrengsten van het inzetten van MovieLearning bij vermogende organisaties worden door Stichting MovieLearning benut voor het ontwikkelen van MovieLearning bij doelgroepen en thema’s waarvoor in de regel weinig geld beschikbaar is, zoals opvoeding, onderwijs en duurzaamheid.

Stichting MovieLearning werkt nauw samen met de Double Healix organisatie die de trainingen verzorgt voor de blended learning trajecten.

Klanten en referenties

We vragen altijd aan onze klanten om hun ervaring met ons te delen om constant te verbeteren. Hier kunt u lezen wat onze klanten over ons zeggen en welke impact Double Healix op hen, hun team of hun organisatie heeft gehad.

Wil je meer weten over onze online courses?

Zoals onze nieuwe course over Vrouwelijk Leiderschap? Ga naar MovieLearning en ontdek meer!

Menu