WIL JE SNEL NAAR JE DOEL?

Double Healix, de academie voor leiderschap en levenskunst

Verdubbel je impact

Verken dualiteit en verzoening in jouw ontwikkeling

Double Healix is een organisatie die trainingen en advies geeft op het gebied van leiderschapsontwikkeling, duurzaamheid en opvoeding. Double Healix is daarnaast ook een nieuwe en veelomvattende benadering van de menselijke ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden en analyseren van filmfragmenten waarmee we professionals, teams en organisaties ondersteunen om een volgende stap in hun ontwikkeling te zetten. Dat doen we met live en online trainingen, en met de online leerplatforms van MovieLearning.

De beste in educatieve filmbeelden
Aan de hand van narratieve psychologie helpen we je jouw leiderschapsrepertoire uit te                                                breiden.

 

Simplexiteit
Overstijg de complexiteit door universele patronen (op elk niveau) te hanteren.

 

Soevereiniteit
Duurzaamheid: bijdragen vanuit innerlijke rust en overvloed.

Waar ben je naar op zoek?

Leiderschap is het bijeenhouden van vele waarheden, het vergroten van empathic embrace en het ontwikkelen van morele moed. Benieuwd hoe we jou en/of je organisatie daarbij kunnen ondersteunen?

arrow_forward

Wil je de samenwerking en de resultaten van je team verbeteren? Kijk dan naar de mogelijkheden van Double Healix Triple-T Teamontwikkeling.

arrow_forward

We ondersteunen vrouwen in hun professionele ontwikkeling aan de hand van het Double Healix model van Leiderschap en inspirerende filmbeelden van vrouwelijke leiders.

arrow_forward

Duurzaamheid is een manier van leven. Het omvat hoe we overvloed kunnen ervaren, hoe we met elkaar, met onze kinderen en met onze natuur omgaan. Double Healix biedt overzicht, inzicht en concrete stappen die je nu kunt maken.

arrow_forward

De manier waarop we onze kinderen opvoeden is van grote invloed op hun toekomst en de toekomst van de aarde. Inzicht in en respectvol omgaan met hun basale behoeften is van belang voor het leiderschap dat wordt ontwikkeld, als mens en wereldburger.

arrow_forward

Aankomende events

Titel Datum Locatie

Preview Reis van de Trainer

Vrijdag 25 februari 2022

Amsterdam

Vrouwelijk Leiderschap in Beeld

Dinsdag 8 maart 2022

Amsterdam, Haarlem of Utrecht

Leiderschap en maatschappijvernieuwing (jongeren)

vrijdag 18 maart 2022

Haarlem

Preview Reis van de Trainer

Vrijdag 25 februari 2022

Amsterdam

Vrouwelijk Leiderschap in Beeld

Dinsdag 8 maart 2022

Amsterdam, Haarlem of Utrecht

Leiderschap en maatschappijvernieuwing (jongeren)

vrijdag 18 maart 2022

Haarlem

Het Double Healix model

Het Double Healix model biedt een unieke en integrale visie op de ontwikkeling van leiderschap. Hierin is zowel oog voor de persoon van leiders als voor de team-, organisatie- en maatschappelijke context waarin zij werken. We bieden een integrale benadering voor leiderschap en levenskunst.

MovieLearning

Online verder leren

Op MovieLearning kun je in je eigen tempo courses volgen met inspirerende filmbeelden en diepgaande analyses. We behandelen leiderschap, team- en organisatieontwikkeling, maar ook onderwerpen als duurzaamheid en opvoeding.

Blijf op de hoogte

Wil je informatie over onze trainingen, de nieuwste films die we analyseren, en de laatste ontwikkelingen bij Double Healix? Meld je aan voor de nieuwsbrief.


    Menu

    We gebruiken cookies om de site functionaliteit te verbeteren