Integrative Development

Double Healix Integrative Development is een opleiding van 12 trainingsdagen voor veelzijdige persoonlijke ontwikkeling als mens en professional. Leer jezelf in deze jaaropleiding nog beter kennen. Leer je talenten sterker en gerichter in te zetten. Verrijk je visie op je leven, de mens en de wereld. Versterk je bijdragen aan de grote maatschappelijke uitdagingen voor een gezonde samenleving. Leer werken vanuit een helder, veelomvattend en narratief leiderschapsmodel. Voor een integrale en geïntegreerde persoonlijke ontwikkeling, als uniek én universeel mens.
[:nl]artboard image[:]

De Double Healix jaaropleiding voor persoonlijke ontwikkeling als mens en professional

Hoe maak je een volgende stap in je ontwikkeling? Hoe verwerf je een all-round persoonlijkheid? Hoe oefen je steeds meer invloed uit tijdens je werk en zorg je op bezielde en integere wijze voor impact? Wie ben je in al je veelzijdigheid? Wat wil je bijdragen aan de wereld en wat heb je daar voor nodig?

In de jaaropleiding Integrative Development vergroot je je kennis over persoonlijkheidsontwikkeling, leiderschap, samenwerken, samenleven, organisatieontwikkeling en transformatie. Je gebruikt deze kennis om met nog meer vertrouwen aan het stuur van je leven en werk te staan. Je onderzoekt je mogelijkheden om samen met anderen een waardevoller leefomgeving op te bouwen, professioneel en privé. Een opleiding voor persoonlijke verdieping en zingeving. Met ruimte voor echte gezondheid, mentaal, fysiek en ecologisch.

Je leert de spanningen herkennen die horen bij groei en ontwikkeling en deze zo goed mogelijk te hanteren. Bij jezelf, bij anderen, in teams en organisaties en in de samenleving. Je onderzoekt hoe je schijnbare tegenstrijdigheden bij elkaar kunt brengen.

De opleiding 2021-2022 is reeds begonnen. De data voor 2022-2023 zullen binnenkort worden bekend gemaakt.

Als theoretisch kader gebruiken we het Double Healix Model van Persoonlijk en Professioneel Leiderschap. Dit is zowel een instrument om situaties te kunnen analyseren en categoriseren als een middel om gewogen en verzoenende interventies te kunnen inzetten. Het model integreert klassieke en vernieuwende concepten uit verschillende ontwikkelings-, leiderschaps- en verander-theorieën, inclusief praktische toepassingen. Zowel voor je eigen ontwikkeling, alsook ter ondersteuning van de ontwikkeling van anderen. 

We gebruiken in de opleiding een rijk palet aan leermethoden. Een methode die een centrale plek inneemt is MovieLearning: leren, oefenen en reflecteren aan de hand van inspirerende en krachtige filmbeelden.

Aanmelden

Wil je meer informatie over deze training of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Sylvia Mastenbroek. Stuur haar een mailtje via deze link of bel 023-5443345.

Seminar info

languageTaal: Nederlands
ecoLunch: Not included

Voor Wie?

De opleiding is voor mensen die met verdiepte zelfkennis en met hun talenten een bijdrage willen leveren aan wat de wereld nu nodig heeft. Je bent een directeur, manager, specialist op een vakgebied, docent, psycholoog, onderzoeker, adviseur, trainer, coach, vernieuwer, leidinggevende of andere ervaren professional (HBO+ denkniveau) die zich persoonlijk en professioneel op een doordachte en bij momenten confronterende wijze verder wil ontwikkelen.

Deelnemers komen vanuit diverse achtergronden, branches en beroepen maar vinden het allemaal vanzelfsprekend dat professionele verdieping hand in hand gaat met  persoonlijke reflectie en het ontwikkelen van een visie op de mens en op actuele maatschappelijke ontwikkelingen. Ze zijn gemotiveerd om meer samenhang te ontdekken tussen het persoonlijke en de grotere thema’s in organisaties en de wereld om hen heen.

De kruisbestuiving tussen verschillende werkvelden wordt door deelnemers aan voorgaande trainingen steeds als zeer waardevol ervaren.

Intake

Graag onderzoeken we samen met jou of deze opleiding geschikt voor je is. Dat doen we in een telefonisch intakegesprek.

Beperkt aantal plaatsen

In deze opleiding is plaats voor maximaal 12 deelnemers zodat we intensief en persoonlijk met elkaar kunnen werken.

Ervaringen

chat
Tijden

Een opleidingsdag start om 9:30 uur en eindigt circa 17.00 uur. De poort gaat ‘s ochtends om 9.00 uur open.

chat
Locatie

Double Healix
Hospeslaan 64
2015 GL Haarlem
T 023-5443345
De plaats van de intervisiebijeenkomsten wordt door de subgroepen zelf bepaald.

chat
Jaargang 2021/2022
– vrijdag 8 oktober 2021
– zaterdag 9 oktober 2021
– vrijdag 5 november 2021
– zaterdag 6 november 2021
– vrijdag 10 december 2021
– zaterdag 11 december 2021
– vrijdag 21  januari 2022
– zaterdag 22 januari 2022
– vrijdag 11 maart 2022
– zaterdag 12 maart 2022
– vrijdag 8 april 2022
– zaterdag 9 april 2022
– Reservedagen: 13 en 14 mei 2022

De docenten

De opleiding wordt verzorgd door Manfred van Doorn en Marcel Karreman (leermanager). Gastdocenten zijn Iris Deuss en/of Rozemarijn Dols.

Financiële investering

Prijs van de training

De prijs van de training is € 5900. Dit bedrag is BTW-vrijgesteld (de opleiding is CRKBO-geregistreerd).
Het opleidingsmateriaal is inbegrepen in de prijs, evenals koffie, thee en sap.
Lunches zijn niet inbegrepen in de prijs. In de omgeving van ons bedrijf bevinden zich meerdere lunchgelegenheden en winkels. Je kunt natuurlijk ook je lunch meenemen en hier nuttigen.
Het opleidingsgeld dient te zijn betaald voordat de periode waarin kosteloos kan worden geannuleerd is verlopen (zie ook de algemene voorwaarden onderaan deze pagina).

Integrative Development deelname

De jaaropleiding bestaande uit 12 trainingsdagen

5 zelf-georganiseerde intervisiebijeenkomsten

MovieLearning leerplatform

De deelnemers krijgen toegang tot het MovieLearning leerplatform.

Met vele filmfragmenten.

Voor intervisiegroepen.

Om opdrachten te delen.

Boeken

Het cursusboek ‘Het wiel opnieuw uitvinden’ (Manfred van Doorn).

Het E-book ‘This is the and’ (Manfred van Doorn & Victor van Doorn).

Heb je vragen of wil je je aanmelden?
Stuur een mailtje naar Sylvia of bel 023-544 33 45

Kijk voor de Voorwaarden bij onze trainingen linksonderaan deze webpagina.

Hieronder vind je een getuigenis van Jonathon Tully over een incompany training door Manfred van Doorn:

Blijf op de hoogte

Wil je informatie over onze trainingen, de nieuwste films die we analyseren, en de laatste ontwikkelingen bij Double Healix? Meld je aan voor de nieuwsbrief.


    Menu