Isodoor Jonker

Isodoor Jonker is sinds 2010 werkzaam bij Double Healix. Hij is operationeel manager van de organisatie, Certified Double Healix trainer en ‘Product Owner’ van het MovieLearning leerplatform.

Tijdens zijn studie Media & Cultuur kwam hij er achter wat de kracht is van filmbeelden op menselijk gedrag. In samenwerking met Jens van Tricht gaf hij workshops over verwachtingspatronen van mannen, verrijkt met filmbeelden. Hij merkte dat het tonen van positieve rolmodellen mensen kan helpen om hun gedragsrepertoire te verbreden. Bij Double Healix heeft hij dit interessegebied kunnen uitbreiden van genderspecifieke rolmodellen naar het volledige spectrum van menselijk gedrag.

Isodoor heeft zich verdiept in de vertaalslag tussen het Double Healix model en andere ontwikkelingsmodellen, zoals Daniel Ofman’s Kernkwadrant, Otto Scharmer’s Theory U en Stephen Covey’s 7 Habits of Highly Effective people.

Isodoor is projectmanager en creative designer bij de productontwikkeling van MovieLearning, de online video-leeromgeving van Double Healix. Hij is tevens gespecialiseerd in de ontwikkeling van serious gaming, ook in zijn trainingen. In zijn eigen leefomgeving is Isodoor initiatiefnemer bij lokale duurzaamheidsprojecten.

Van jongs af aan is hij actief als drummer, en in zijn twintiger jaren is hij DJ geweest. Zijn favoriete sport is karate. Isodoor is vader van twee kinderen.

Menu