Flip the webinar: kies jouw onderwerp

[:nl]artboard image[:]

Double Healix biedt incompany Flip the Webinars over allerlei onderwerpen zoals leiderschap, teamwork en organisatieontwikkeling, maar ook over custom onderwerpen. Is online leren praktisch gezien het handigste voor jouw team, groep of organisatie? Lees dan hieronder over Flip the Webinar!

Waarom Flip the Webinar?

Thuiswerken en thuisleren zijn in een stroomversnelling gekomen. Voor trainingen  vraagt dit om nieuwe manieren van leren. De ontwikkeling van ons online MovieLearning platform is in rap tempo vooruit gegaan en dit geeft ons de kans om webinars super effectief en inspirerend te maken met wat we noemen: Flip the Webinar.

Flip the Webinar is ons concept voor online-only of hybride trainingen. Daarmee verrijken we de werkvorm van een Webinar met het Flip the Classroom principe. Dat betekent dat onze MovieLearning methode al voorafgaand aan het Webinar wordt ingezet: de deelnemers ontvangen ruim van tevoren een inspirerende selectie filmfragmenten, inclusief beschrijvingen, theorie, vragen en indien gewenst oefeningen, die het beste passen bij het thema van het Webinar. 

Flip the Classroom betekent dus dat de deelnemers de illustratieve filmbeelden en de theorie vooraf in hun eigen tempo kunnen bestuderen. Dat biedt ruimte aan de verschillende manieren en snelheden waarmee mensen leren. Een groot voordeel is dat deelnemers de filmfragmenten zo vaak ze willen kunnen bekijken, terwijl dat in een klassieke training niet mogelijk is.

Vervolgens komen we met de deelnemers samen tijdens het Webinar om de filmbeelden, vragen en eventuele oefeningen te bespreken onder begeleiding van een van onze ervaren leiderschapstrainers. Alles toegespitst op de specifieke praktijk van jullie team, groep of organisatie.
Opvolging is net als bij fysieke trainingen belangrijk om het geleerde te verankeren. Zo krijgt de investering van de training resultaat in de praktijk.

Heb je vragen?
Stuur een mailtje naar Sylvia of bel 023-544 33 45

 

 

Flip the Webinar houdt in:

check mark png  Online training onder begeleiding van een ervaren trainer.

check mark png Live webinar gecombineerd met self-paced online course.

check mark png Inspirerende filmfragmenten toegespitst op jullie situatie.

De presentatoren

Ervaringen

Onderwerpen

Alles op het gebied van gedrag en soft skills is mogelijk. We hebben een aantal populaire onderwerpen die hieronder staan. Daarnaast is het ook mogelijk om een custom onderwerp te behandelen. Het voordeel van een custom onderwerp is dat we samen met jou een set filmfragmenten kunnen samenstellen die perfect aansluit bij de doelstellingen van jouw team of organisatie. Zo sturen we doelgericht op het gewenste gedrag.

Populaire onderwerpen

De twee meest gevraagde onderwerpen zijn Teamontwikkeling en Vrouwelijk Leiderschap, zie hiervoor de aparte webpagina’s.

Enkele andere onderwerpen:

 • Culturele verschillen / Diversiteit / Inclusie
 • Basale dimensies van leiderschap (engage & align / Machtskruis)
 • Coachend en faciliterend leiderschap
 • Duurzame inzetbaarheid in organisaties
 • De toekomst van werk
 • Spanningsvelden, paradoxen en verzoeningen in leiderschap
 • Spanningsvelden, paradoxen en verzoeningen in duurzaamheid: het overbruggen van maatschappelijke kloven
 • Narcisme als cultuurfactor
 • Lokale en glocale transformaties
 • Niveaus van bewustzijn
 • Persoonlijkheidstypen en omgaan met weerstand
 • Afweervormen in organisaties
 • Wat leiders kunnen leren van opvoeders

Kijk ook eens bij onze online MovieLearning courses, deze kunnen ook uitgebreid worden met een webinar. 

Terug naar het overzicht van webinars, courses en trainingen.

Flip the webinar:Team ontwikkeling

Vrouwelijk Leiderschap webinar

Movie Learning courses

Blijf op de hoogte

Wil je informatie over onze trainingen, de nieuwste films die we analyseren, en de laatste ontwikkelingen bij Double Healix? Meld je aan voor de nieuwsbrief.


  Menu