Rozemarijn Dols

Rozemarijn studeerde Sociale en Arbeids- en Organisatie-psychologie. In de jaren daaropvolgend heeft zij verschillende vervolgopleidingen gevolgd zoals ‘Het hanteren van disfunctionele en irrationele processen in organisaties’, psychoanalytische gesprekstechnieken en de opleiding tot Certified Double Healix trainer.

Zij richt zich op persoonlijke, team- en leiderschapsontwikkeling in de volle breedte. Voordat zij zich vestigde als zelfstandig psycholoog was Rozemarijn zeven jaar verbonden aan adviesbureau LTP als directielid en senior adviseur, waarbij zij verantwoordelijk was voor de Development-activiteiten.

Met circa 25 jaar advieservaring in zowel de profit als de not-for-profit sfeer en 10 jaar managementervaring beschikt Rozemarijn over veel kennis en ervaring als het gaat om ontwikkelen van medewerkers en leidinggevenden.

Bij (management) coaching gaat zij uit van iemands kracht. Zij gebruikt verschillende bekende ontwikkelingsmodellen vanuit verschillende invalshoeken en methodieken:
Analytische psychologie, systeemtheoretische bril, provocatieve coaching, Double Healix model, en werken met filmfragmenten om de leerstof beter te laten beklijven.

Rozemarijn is auteur van verschillende boeken, waaronder ‘Is the Lady for Turning? Vrouwelijk leiderschap in beeld’  en samen met Manfred van Doorn schreef zij het boek ‘Stuur zelf je team – Teamfasen, teamrollen, teamleiderschap’.

Menu