Double Healix in een Dag


14 mei 2019;
13 sept 2019

De Universele Reis als bron voor persoonlijke, professionele en maatschappelijke ontwikkeling

Deze dag maak je kennis met het fundament van het Double Healix model voor Leiderschap: je leven zien als een verhaal, en universele verhalen gebruiken als bron voor persoonlijke, professionele en maatschappelijke ontwikkeling.

 

Wat?
Op deze dag behandelen we de structuur van groei, bloei, neergang en wederopstanding, die aan de basis ligt van alle grote verhalen van de mensheid en ook in moderne media nog steeds wordt gebruikt. We gaan in op de twaalf fasen van de universele reis van de mens en op het werk van Joseph Campbell. We behandelen de kracht van metaforen en het belang van de narratieve psychologie voor persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling, als opstap naar hogere niveaus van bewustzijn.

Hoe?
Tijdens deze dag wordt uitleg van theorie afgewisseld met het gezamenlijk ervaren en bespreken van illustratieve filmfragmenten (MovieLearning). Je krijgt inzicht in de structuur en de variaties van het grote menselijke verhaal en via oefening leer je je eigen leven als mythisch verhaal te benaderen.

Waarom?
Voor de transformatie naar een duurzame samenleving hebben we nieuwe verbindende verhalen nodig op basis van diepe waarden. Om die verhalen te ontwikkelen en vertellen is het belangrijk de universele structuur van bewustzijn te kennen, die bepaalt hoe we denken en volgens welke patronen we al dan niet veranderen. Dat geldt voor alle niveaus: individueel, in familie- en teamverband, in organisaties en op nationaal en internationaal niveau.

Voor wie?
De cursusdag is geschikt voor leidinggevenden, HR managers, coaches, trainers, organisatieadviseurs, maatschappijvernieuwers, duurzaamheid-professionals, (corporate) storytellers, schrijvers, regisseurs en andere mediaprofessionals, docenten, hulpverleners, pedagogen. Niveau richtlijn: HBO en +
Mensen die overwegen aan Double Healix opleidingen deel te nemen, raden we aan eerst deze dag te volgen.

Aantal dagen per training: 1

Datum en tijden:
– Dinsdag 14 mei 2019, 9:30 – circa 17:00 uur (zaal open vanaf 9:00 uur)
– Vrijdag 13 september 2019, 9:30 – circa 17:00 uur (zaal open vanaf 9:00 uur).

Docent: Manfred van Doorn (leiderschapstrainer en Double Healix supervisor).

Plaats: Plannensmederij, Hospeslaan 64, 2015 GL Haarlem

Tijdsinvestering: circa 10 uur, inclusief cursusdag

Groepsamenstelling: maximaal 18 personen (minimum bij 8 personen)

Financiële investering:
Earlybird korting tot 2 maanden voor de trainingsdag: € 315 pp
Daarna: € 365 pp
Deze bedragen zijn BTW vrijgesteld, Double Healix LEAD is CRKBO geregistreerd.
Vanaf drie aanmeldingen vanuit dezelfde organisatie is korting mogelijk, neem daarvoor contact met ons op (zie onder ‘Informatie en aanmelding’).
Koffie, thee en broodlunch zijn inbegrepen in de prijs.

INFORMATIE EN AANMELDING
Als je je wilt aanmelden of nog vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Sylvia Mastenbroek: sylvia@doublehealix.com of bel 023-5443345.
De gegevens die we bij aanmelding graag per e-mail van je ontvangen zijn:
– je naam
– je functie of werkzaamheden
– je telefoonnummer (liefst je mobiele nummer)
– de gegevens die op de factuur moeten worden vermeld en het e-mailadres waar de factuur naar toegestuurd kan worden (we sturen geen facturen over de post)
– via welke route je informatie over deze training hebt ontvangen.

“Een geweldige Double Healix in een Dag gehad bij Manfred van Doorn! De mogelijkheden en inspiratie bruisen ongecontroleerd door mij heen, wat een verteller, wat een leider! Gisteravond heb ik ‘De Atlas’ uit het cellofaan gehaald en opengeslagen. Na 2 pagina’s was ik helemaal gegrepen. Groundhog Day, samen met Big, is ook mijn favoriete film. De beschrijving op basis van het Double Healix model was een storm van inzichten. Heerlijk! Overweldigend!”
– Ronald Spijkerman, coach en (transitie) manager

Kijk hier voor de VOORWAARDEN bij de Double Healix activiteiten: Voorwaarden-bij-Double-Healix-trainingen en opleidingen

 

 

 

 

Back to Top