Business Ethiek

Binnenkort organiseren we opnieuw het Double Healix seminar 'Business Ethiek' (vanaf 8 aanmeldingen).

Hoe herken en hanteer je morele dilemma’s in teams en organisaties? Wat is emotionele integriteit en is dat hetzelfde als ‘iets dat niet goed voelt’ of is er meer over te zeggen?’ Hoe bewust ben jij van jouw belangrijkste uitgangspunten en waarden bij het beoordelen van morele dilemma’s? We analyseren en onderzoeken met behulp van het Double Healix model verschillende filmfragmenten waardoor we zicht krijgen op morele aspecten en hoe je je daartoe zou kunnen verhouden.

Dus als je je eigen morele kompas scherper wilt stellen op het Noorden en meer wilt leren over morele dilemma’s aan de hand van fascinerende beelden uit kwaliteitsfilms en documentaires, geef je dan nu op!

Zodra er acht aanmeldingen zijn, zal in overleg met de deelnemers de datum worden vastgesteld. De locatie is Conferentiecentrum Drakenburg te Baarn.

De dag wordt begeleid door senior leiderschapstrainers Rozemarijn Dols en Marcel Karreman die het thema ‘business ethiek’ in veel van hun incompany trainingen hebben uitgewerkt.

Deze dag is  daarom ook uitermate geschikt om incompany te organiseren, met een MT, RvB of in een andere groepssamenstelling.

Voor meer informatie en aanmelden: neem contact op met Sylvia.

.

Menu