Interview Jeanette Eesmann-Foster – CEO MindWize

Met Double Healix voegen wij waarde toe door filmbeelden te gebruiken om nieuw gedrag aan te leren. We bieden positieve en inspirerende voorbeelden van teamsamenwerking en leiderschap. Dat maakt de trainingen levendig en leerzaam. Maar ook versterken we het analytisch vermogen en conceptueel denken door de beelden en interacties fijnmazig te analyseren.

We nemen teams mee op een driedaagse reis waarin we onderzoeken wat er nu speelt en nodig is, hoe de dynamiek in het team daar ruimte aan biedt of juist in de weg staat, en wat de leiderschapsinterventies zijn die elk teamlid ter beschikking heeft of verder kan ontwikkelen. 

Jeanette Eesman-Foster, CEO van MindWize, vroeg zich af: ‘Hoe kan ik mijn leiderschapsteam zo opstellen dat het past bij de groeifase?’ Daar hebben wij de afgelopen drie jaar bij mogen ondersteunen. 

Jeanette: ‘We zijn altijd begonnen met een leiderschapstraining, en dan was het dat, daar moest iedereen het mee doen. We hebben een paar jaar terug gezegd: “We willen continu investeren in leiderschap.” Dat zijn we toen begonnen, met jullie!’ 

Dankjewel Jeanette en het geweldige leiderschapsteam van MindWize voor jullie vertrouwen en indrukwekkende motivatie om jullie team steeds verder te ontwikkelen!

Wellicht interessant?

Menu