Young Leaders

Op aanvraag geven we trainingen en workshops speciaal voor Young Leaders die van betekenis willen zijn voor de wereld. Mensen die op hun eigen manier willen bijdragen aan de transitie naar een creatieve, eerlijke en duurzame samenleving. 

De meest basale aspecten van leiderschap zijn van alle tijden. Maar hoe we deze waarden omschrijven verschilt per periode. In de klassieke oudheid had men het over de vier kardinale deugden: fortitudo, prudentia, temperantia en justitia. Maar als je die termen gebruikt weten nog maar weinig mensen wat ze betekenen, terwijl iedereen weet wat er met de moderne varianten ervan wordt bedoeld. In het Double Healix model voor leiderschap komen de kardinale deugden overeen met de vier centrale waarden van het Machtskruis. Dit maakt inzichtelijk hoe deze kardinale deugden te vertalen zijn naar het leiderschap van vandaag.

Jonge mensen die de maatschappij mooier, zinvoller, eerlijker en duurzamer willen maken, staan vaak voor de keuze of ze activistisch tegen bestaande systemen ingaan of dat ze diplomatiek van binnenuit iets veranderen. En voor de keuze: doe ik wat de maatschappij nu nodig heeft, of doe ik wat ik leuk vind? Ga ik voor resultaat, of voor mijn principes? Onze visie vanuit het Machtskruis is dat het niet of/of is maar en-en.

In de transitie naar een duurzame samenleving willen we jonge mensen helpen betere leiders te worden. Aan de hand van het Double Healix model gaan we aan de slag met mensen die een rol (willen) spelen in het transformeren van bedrijven, onderwijs, opvoeding en zorg. We richten ons ook op de innerlijke ontwikkelingsweg van de deelnemers. De training of workshop is voor jonge mensen uit diverse werkvelden, zoals startende ondernemers, studenten, activisten, trainers, kunstenaars, onderwijsvernieuwers, zorgvernieuwers en jonge/aanstaande ouders.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op: sylvia@doublehealix.com

Back to Top