Basisworkshop Blockchain

De maatschappelijke transformatie waarin we ons wereldwijd bevinden, vraagt een innovatief-strategische blik. In dat kader starten we met een basisworkshop Blockchain om met elkaar na te denken over en te oefenen in een meer transparant en betrouwbaar afspraken- en uitwisselingssysteem.
[:nl]artboard image[:]

De blockchain is een revolutionaire ontwikkeling op het internet die de maatschappij een zogenaamd ‘trust protocol’ kan bieden.
Op basis van peer-to-peer communicatie kunnen mensen op betrouwbare manier handelen, contracten afsluiten, geschiedschrijven, transparant en controleerbaar stemmen en zelfs eigen valuta en tokens ontwikkelen.

Om tegemoet te komen aan de vele vragen die we over dit onderwerp ontvangen, zullen Manfred van Doorn,  Boy van den Reijen en Michael Salmagne een avond verzorgen over de blockchain in het algemeen en het aankopen van Bitcoin, Ethereum en andere crypto-valuta.

Het wordt een echte werkavond met een kleine groep van maximaal 10 deelnemers die allemaal een nieuwe zogenaamde hardware wallet zullen krijgen waarmee ze die avond ook een kleine hoeveelheid Bitcoin leren kopen.

De avond is voor mensen die niet alleen geïnteresseerd zijn om meer over de blockchain te leren, maar ook daadwerkelijk hun eerste transactie willen uitvoeren (onder persoonlijke begeleiding). Er wordt geoefend met de basisstappen. Deelnemers worden geacht op de avond zelf hun eigen laptop mee ​te nemen om de Ledger Nano S mee in te stellen en een identiteitsbewijs, smartphone, creditcard of pinpas om een aankoop mee te doen, zodat je kunt oefenen en de eerste stappen zetten.

Datum
Woensdagavond 19 januari 2022

Programmatijden
Aanvang workshop: 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)
Eindtijd: 22.00 uur (met een uitloop tot 22.30 uur voor extra vragen)

Financiële investering:
De prijs van deze avond is €200,- per persoon.
Dit bedrag is inclusief:
– een nieuwe Ledger Nano S hardware wallet
– 21% btw
– koffie, thee, sap en kleine snacks

Locatie
Double Healix, Hospeslaan 64, 2015 GL Haarlem.
Ons bedrijf ligt wat verscholen. De ingang is een witte poortdeur in een hoge heg aan een grasstrook, schuin tegenover nummer 69.
Parkeren in de wijk is gratis en er is doorgaans voldoende parkeergelegenheid.
Als je met de trein komt dan is uitstappen op station Overveen vaak het handigste, daarna is het nog een kleine 10 minuten lopen in een prettige omgeving.

Informatie en aanmelding
Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar Sylvia

Annuleringsregeling
Als u onverhoopt moet annuleren: Stuur een mailtje naar Sylvia Tot 11 januari 2022 is annuleren zonder kosten. Bij annuleren na die datum bent u het gehele bedrag verschuldigd.

Menu