Leiderschap en Maatschappijvernieuwing (voor jongeren)

De huidige maatschappelijke veranderingen vragen om mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor een positieve toekomst. Jongeren met visie, moed en de wil om nieuwe gemeenschappen te bouwen.
[:nl]artboard image[:]

De huidige maatschappelijke veranderingen vragen om mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor een positieve toekomst. Mensen met visie, moed en de wil om nieuwe gemeenschappen te bouwen. Empathie in Actie.

Op vrijdag 18 maart 2022 organiseert Double Healix een trainingsdag met Manfred van Doorn en Isodoor Jonker, bedoeld voor jonge mensen (tot 35 jaar) die willen onderzoeken op welk gebied en op welke manier zij aan de slag willen.

We behandelen een overzicht van wat er op verschillende niveaus aan de hand is en welke positieve toekomst er lonkt.

Er is een beperkt aantal plaatsen (max 18).

Manfred van Doorn
Keynote speaker | Leiderschapstrainer | Auteur
Manfred van Doorn is een internationaal actief leiderschapstrainer. Hij werkt geregeld in grote MD-programma’s van multinationals zoals Pon, SHV, Transavia,…
Lees meer
Isodoor Jonker
Operationeel manager | Leiderschapstrainer
Isodoor Jonker is sinds 2010 werkzaam bij Double Healix. Hij is operationeel manager van de organisatie, Certified Double Healix trainer…
Lees meer

Prijs:
€75,00 inclusief koffie, thee en kleine versnaperingen (en inclusief BTW)
De lunch is niet inbegrepen (er zijn lunchgelegenheden in de buurt, je kunt natuurlijk je lunch ook meenemen en hier nuttigen)

Plaats:
Double Healix
Hospeslaan 64
2015 GL Haarlem

Aanmelding en informatie:
Ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sylvia

.

Menu