Train de trainer

Alle trainingen, seminars en workshops van Double Healix maken gebruik van het Double Healix model om inzicht te geven in menselijke relaties en ontwikkeling. Meestal gebruiken we dan alleen een onderdeel van het model. Wil je een opleiding waarin het Double Healix model als geheel wordt behandeld of wil je het zelf ook leren toepassen, kijk dan hier naar de mogelijkheden. Deelname aan de train-de-trainer is alleen mogelijk bij voldoende kennis over het model. Passende vooropleidingen zijn de training Upcycling van Leiderschap of de jaaropleiding Integrative Development. Certificering tot Double Healix trainer is alleen op uitnodiging. 

De elementen van het Double Healix model

De Double Healix methodiek

Het doel

Het Double Healix model is een afgeleide van de menselijke ervaring en de menselijke ontwikkelingsweg. Andersom kan het model ingezet worden om gerichte ondersteuning te bieden aan menselijke ontwikkeling. De paradox is dat het doel dat je voor ogen hebt niet altijd ideaal blijkt te zijn, en dat je idealen gaandeweg het doel aan je zichtbaar maken. Ben je klaar om er achter te komen waar je nou echt naartoe wilt?

Deep watching

Al onze trainingen en courses bevatten vele filmfragmenten waarmee op een inspirerende manier menselijk gedrag in beeld wordt gebracht. De rijkheid van onze beelden zit deels in het uitgebreide assortiment dat we meenemen, en deels in de diepgang van de scènes die we selecteren.

Waar ligt de focus?

Wil je voornamelijk je leiderschap verbeteren? Of ook beter voor groepen staan en presenteren? Of echt de trainerskant op? Hier zit veel overlap in, maar de drie soorten opleiding die we hieronder aanbieden hebben wel een nadruk. Eerst even proeven? Kom dan naar Double Healix in a Day.

Ervaringen

Welke opleiding past bij jou?

Double Healix in a Day

Maak in één dag kennis met de belangrijkste aspecten van het Double Healix model voor Leiderschap. Een engagerende reis door het Universele Verhaal dat we als mens allemaal op onze eigen manier doorleven, op telkens hogere niveaus van begrip en complexiteit. Kijk hier voor meer info.

Upcycling van Leiderschap

Upcycling van Leiderschap is een zesdaagse training waarin het proces van upcycling als kern van het Double Healix model wordt behandeld. Het Double Healix model is een leiderschapsmodel dat onderscheid maakt in zeven niveaus van ontwikkeling. Het biedt een kader voor alle belangrijke componenten van effectief leiderschap in de huidige tijd. Het geeft leiders inzicht in persoonlijke basisbehoeften, waardepatronen en vaardigheden. Het biedt handvatten om teams en organisaties aan te sturen en om een uitgerijpte eigen visie op leiderschap verder te ontwikkelen, gerelateerd aan maatschappelijke trends en de ontwikkeling naar een duurzame samenleving.

Integrative Development

In de jaaropleiding Integrative Development combineren we professionele verdieping met je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt allround inzicht in en overzicht van de verschillende niveaus van menselijke ontwikkeling en leert deze  toepassen in je leven en werk. Je leert hoe je spanningsvelden bij jezelf en anderen kunt herkennen en zo goed mogelijk hanteren, en je onderzoekt hoe je tegenpolen met elkaar kunt verzoenen. Je vergroot je kennis over persoonlijkheidsontwikkeling, leiderschap, samenwerken en samenleven, organisatieontwikkeling en transformatie.

Train de trainer

Deze Train-de-Trainer is bedoeld voor trainers, coaches en organisatieadviseurs die de Double Healix werkvormen willen leren gebruiken in hun eigen trainingen, presentaties en coachingsessies.

chat
Double Healix in a Day
 • 1 dag proeverij
 • Prijs €195, excl. btw
 • Kijk hier voor alle info
chat
Upcycling van leiderschap
 • 6 trainingsdagen
 • 3 a 4 uur extra tijdsinvestering per trainingsdag
 • Prijs: € 2.675 (btw vrijgesteld)
 • Kijk hier voor alle info
chat
Integrative development
 • 12 trainingsdagen
 • 5 intervisiebijeenkomsten
 • Circa 2 uur per week extra tijdsinvestering
 • Prijs €5.900 btw vrijgesteld (early-bird korting €500)
 • Kijk hier voor alle info
chat
Train de trainer
 • 5 trainingsdagen
 • 4 intervisiebijeenkomsten
 • Tijdsinvestering in totaal zo’n 75 uur, exclusief het zelf kijken van films
 • Prijs €2.450 (btw vrijgesteld)
 • Kijk hier voor meer info

Meer informatie

Upcycling van Leiderschap

Krijg zicht op hoe je je eigen thema’s kunt verheffen en hoe je competenties van je medewerkers naar een hoger niveau van effectiviteit kunt helpen tillen.

Integrative Development

Double Healix jaaropleiding voor persoonlijke ontwikkeling als mens en professional.

Train de trainer

Leer werken volgens de MovieLearning methode en met Double Healix uiteenzettingen

Blijf op de hoogte

Wil je informatie over onze trainingen, de nieuwste films die we analyseren, en de laatste ontwikkelingen bij Double Healix? Meld je aan voor de nieuwsbrief.


  Wil je meer weten over onze online courses?

  Zoals onze nieuwe course over Vrouwelijk Leiderschap? Ga naar MovieLearning en ontdek meer!

  Menu