Lisa Vos

Lisa Vos heeft reeds 25 jaar ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling, organisatieontwikkeling en executive educatie. Haar expertise in het bieden van leer- en ontwikkelingsoplossingen is gebaseerd op een gedegen kennis van verschillende bedrijfsdisciplines. Lisa heeft de passie om mensen, teams en organisaties te helpen ontwikkelen om de beste versie van zichzelf te worden.

Lisa specialiseerde zich in het helpen van organisaties en leiders om echte organisatieverandering en innovatie te creëren, diepgaand leiderschap te tonen, en complexiteit, onzekerheid en ambiguïteit te hanteren. Ze werkte in een breed scala van organisaties uit de publieke, private en non-profitsector in Europa, Australië, Azië en Nieuw-Zeeland. In co-creatie met haar klanten biedt ze diepgaande leerervaringen om hun individuele en organisatorische impact te vergroten. Lisa vervult daarbij de rol van onder meer facilitator, themadeskundige, trainer, docent, executive coach, keynote speaker, coach teamontwikkeling en interim-manager. Haar betrokkenheid bij klanten wordt gekenmerkt als inspirerend en tot nadenken stemmend.

Lisa’s brede ervaring omvat onder meer senior functies in verschillende Europese en Australische executive onderwijsinstellingen en adviesbureaus, waaronder Bendelta, Melbourne Business School/Mt Eliza Executive Education, Nyenrode Business University en UTS.

Lisa werkt sinds januari 2020 met het Double Healix model van menselijke ontwikkeling dat is ontwikkeld door Manfred van Doorn. Double Healix integreert een grote hoeveelheid theoretische en praktische kennis waarmee Lisa gedurende haar carrière heeft gewerkt, waaronder theorieën als Adult Development (Kegan en anderen), Integrale theorie (Wilber), Leading in Complexity (Snowden, Garvey Berger, Stacey) en de universele reis van menselijke ontwikkeling (Campbell, Pincola Estés). Lisa heeft ervaren dat Double Healix en hun visuele benadering van MovieLearning een krachtige manier biedt om mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling, zodat ze echt aanwezig kunnen zijn als leiders in de huidige tijd.

Lisa houdt ervan naar sport te kijken en de wereld rond te reizen met haar man en kinderen. Ze combineren beide activiteiten vaak en reizen samen naar grote sportevenementen.

Menu