Corien Huiskamp

Corien is een oprechte, contact gerichte, authentieke leider en trainer/coach. Ze heeft pit en is inlevend op een no-nonsense manier. Haar passie is het helpen ontwikkelen en laten groeien van teams en individuen. “Met liefde mensen raken om ze daarmee gelukkiger te maken”.
Als bedrijfskundige is Corien gefascineerd door wat mensen bindt en boeit. Ze heeft 30 jaar werkervaring in de profit en non-profit sector, waarvan de laatste 10 jaar als zelfstandig ondernemer.
Naast doel- en resultaatgericht is ze voortdurend op zoek om zichzelf verder te bekwamen in haar rol als leider en trainer/coach. Ze heeft verschillende beroepsopleidingen gevolgd, is gecertificeerd interimmanager, coach, trainingsacteur en holistisch masseur.
Sinds 2014 is ze verbonden aan Double Healix. Het Double Healix model voor menselijke ontwikkeling heeft haar hart geraakt en haar leven verrijkt. Ze vindt dat elke professional – die wil leren over zichzelf, anderen en de maatschappij – zich zou moeten verdiepen in dit model.
Naast haar liefde voor haar twee zonen en dierbaren geniet ze van het reizen over de wereld en het delen van verhalen. 

Menu