Chantal Vrouwenvelder

Psycholoog, trainer, (team)coach: in alles wat ik doe, wil ik mensen raken om ze in contact te brengen met wat hen drijft in het leven. Om ze te laten ervaren dat ze een keuze hebben; in gedrag, in levensinrichting, in wie ze zijn. Ik train en coach met mijn hart aan; liefdevol, confronterend én in het hier en nu. Want dat is waar het veld van mogelijkheden ligt te wachten.

In 1999 begon ik aan mijn studie Nederlands in Utrecht. Als kind al hield ik van lezen, en ik hield van schrijven, dus het paste me goed. Na het behalen van mijn bul, besloot ik nog een master Redacteur/editor te volgen aan de Universiteit van Amsterdam om het boekenvak in te kunnen stappen. En hoewel ik nog steeds hoop ooit zelf een boek te schrijven om uit te geven, maakte ik na deze studie een betekenisvolle wending in mijn leven. Ik liet de literaire cultuur voor wat deze was en ging welgemoed nog 4 jaar studeren, ik had inmiddels ontdekt waar mijn hart werkelijk warm van wordt.

In 2010 rondde ik de studie Psychologie cum laude af, inclusief een specialistische mastertrack Training & Development. Ik voelde dat het klopte, in mijn hoofd en in mijn hart. Dit is mijn pad. Ik werkte met veel plezier afwisselend voor PBLQ, de Hogeschool van Amsterdam en Van Harte en Lingsma als opleidingsadviseur, leiderschapstrainer en coach. Om begin 2020 een volgende betekenisvolle stap te zetten, en mijn eigen onderneming te starten. De Klare. Om zo opnieuw vanuit helderheid te kiezen voor mijzelf en wat mij het liefste is in dit leven. En daarmee hopelijk ook anderen op weg te helpen hun eigen pad te volgen. Dit werk doe ik ook van harte samen met mijn collega’s van Double Healix.

Menu