Alexander van Velzen

Alexander heeft een uitgebreide ervaring met het begeleiden van veranderprocessen binnen diverse (inter)nationale organisaties. In zijn rol als consultant, facilitator en (executive) coach begeleidt en ondersteunt hij individuen, teams en organisaties rondom vraagstukken en dilemma’s die te maken hebben met groei en verandering.

Alexander verbindt een creatieve en onconventionele geest met een zakelijke en professionele uitvoering. Op deze wijze verrast hij de mensen met wie hij werkt keer op keer, zowel in de analyse en ontwerp fase als in de uitvoering.

Hij weet een analytisch vermogen te combineren met een scherp oog voor gedrag en proces. Zijn kracht om scherp te luisteren en snel een duidelijk beeld van de behoeften van zijn cliënten te krijgen ondersteunt de weg naar de gewenste veranderingen.

Zijn uitgebreide loopbaan bestond uit het vervullen van verschillende rollen als manager, ondernemer, investeerder, en business coach. In 2011 richtte hij samen met zijn compagnon het bedrijf Dekker & Van Velzen op.
Alexander is gecertificeerd Double Healix trainer.

Menu