Optredens

 • Lezing Manfred van Doorn voor Jong Rabo

  Leiderschapstrainer Manfred van Doorn geeft hier een lezing voor Jong Rabo over maatschappelijke duurzaamheid.

  Lees verder →
 • Lezing Denkvoer

  Een lezing van Manfred van Doorn over het belang van een paradigma-verandering die het oude destructieve verdienmodel omdraait en een gezonde manier van leven beloont. Het zijn voor de hand liggende stappen die mogelijk het beste via de wereldwijde netwerken gedaan kunnen worden en niet via de oude politieke machtsstructuren die meer en meer onder besturing staan van de allerrijksten. Het gaat over de logica van een basisinkomen, het verminderen van angst en schuld als een besturingsmethode en het leren vormgeven van een leven in vrijheid, solidariteit en speelsheid.

  Lees verder →
 • Ricardo Semler

  Manfred van Doorn over verantwoordelijkheid nemen voor de samenleving tijden de Leiderschapcyclus ‘Het Grote Verhaal’ in de OBA, 2010-2011, niveau 6. Bestel de DVD’s van de hele lezingenreeks in de webshop.

  Lees verder →
 • Martin Luther King speech

  Manfred van Doorn legt de beroemde speech van Martin Luther King uit aan de hand van het Double Healix model. Onderdeel van de leiderschapscyclus Het Grote Verhaal in de OBA, 2010-2011, niveau 6. Bestel de hele DVD-box van deze OBA-lezingen in de webshop.

  Lees verder →

Back to Top