Loopbaanladders & wereldbanen


[catalog-product name=’Loopbaanladders en wereldbanen’]

Loopbaanladders & wereldbanen, wegwijzer naar nieuwe mogelijkheden.

In dit boek brengen de auteurs Caroline Wiedenhof en Manfred van Doorn aan de hand van talloze voorbeelden a new deal voor werk tot leven. Een boek dat verder reikt dan andere loopbaangidsen, omdat het niet alleen focust op individuen, maar ook op maatschappelijke ontwikkelingen.

“Ik denk dat dit boek door elke loopbaancoach gelezen zou moeten worden.” (Roel den Dulk, trainer/coach/auteur)

“Ik heb grote bewondering voor ‘Loopbaanladders & wereldbanen’ omdat het op heldere, gestructureerde wijze een toekomstvisie over maatschappij en werk presenteert en een positieve boodschap geeft over hoe de werkende mens zijn bijdragen kan leveren om tot een prettige  samenleving te komen.”  (Henk Dorrestijn, wiskundige & sterrenkundige)

“Het boek ‘Loopbaanladders en wereldbanen’ gaat over het vervullen van je leven EN het steeds meer betekenen voor de wereld. Om er achter te komen dat jij echt op jouw spoor zit en niet op dat wat perse door anderen voor jou bepaald is, helpen de 6 ladders. In de opleiding Cocreation@work die ik geef aan mensen die bewuste Cocreator willen worden of begeleider van bewuste Cocreatieprocessen is dit boek 1 van de basisingrediënten voor het antwoord op de vraag: Wie ben jij in diepste wezen en wat past anno NU optimaal bij jou? Zo was er 1 studente die ‘als vanzelf’ vanuit haar vroegere programmering op de wegbereiderladder ging klimmen, terwijl haar natuurlijke kwaliteit veeleer bij de hartverwarmerladder lag en ligt. De tekst in het boek en de groep spiegelden haar dit meermaals feilloos, waardoor ze met liefde nu weer haar hartverwarmerladder betreedt, trede voor trede! Van ego naar essentie, zo voelde zij het zelf ook. Wat is zo’n hulpmiddel dan een kado!” Anne Stijkel, Cocreator, coach, onderzoeker & inspirator.

Hier kunt u alvast een kijkje nemen: Loopbaanladders en Wereldbanen –  Inleiding

Back to Top