Isodoor Jonker


Isodoor-nieuww480… is sinds 2010 werkzaam bij Double Healix als lid van het Double Healix kernteam. In 2014 behaalde hij zijn examen tot certified Double Healix beeldtrainer.

Tijdens zijn studie Media en Cultuur kwam hij er achter wat de kracht is van filmbeelden op menselijk gedrag. In samenwerking met Jens van Tricht gaf hij trainingen over genderspecifieke culturele verwachtingspatronen. Hij merkte dat het tonen van positieve rolmodellen mensen kan helpen om uit een negatief paradigma te komen.

Bij Double Healix heeft hij dit interessegebied kunnen uitbreiden van genderspecifieke rolmodellen naar het volledige spectrum van menselijk gedrag.

Isodoor is gespecialiseerd in de vertaalslag tussen het Double Healix model en andere ontwikkelingsmodellen zoals Daniel Ofman’s Kernkwadrant, Otto Scharmer’s Theory U en Stephen Covey’s 7 Habits of Highly Effective people. Zijn focus ligt op het helpen uitdenken van een model voor een meer duurzame en rechtvaardige wereld.

Isodoor is projectmanager en creative designer bij de productontwikkeling van MovieLearning, de online video-leeromgeving van Double Healix. Hij is tevens gespecialiseerd in de ontwikkeling van serious gaming, ook in zijn trainingen.

In zijn eigen leefomgeving is Isodoor initiatiefnemer bij lokale duurzaamheidsprojecten. Van jongs af aan is hij actief als drummer, het ritme van rock en samba zit hem diep in het lijf. Sinds 2014 heeft hij samen met zijn vrouw een dochtertje, en in 2017 is daar een zoontje bijgekomen.

Back to Top