Duurzaamheid

Double Healix heeft als doel om een ‘ecologie van betekenis’ te helpen ontwikkelen. We bedoelen hiermee dat we als mensheid veel gezonder kunnen samenleven als we zinvol deel kunnen uitmaken van, en bijdragen aan, een groter geheel.

Het Double Healix model als landkaart

Ons medium is het Double Healix model dat als landkaart van de menselijke ontwikkeling laat zien wat er aan rijkdom beschikbaar is. Door deze oneindige rijkdom aan ervaring, zingeving en bijdragen te ontsluiten, hopen we mensen te helpen om vrijer te worden van materiële en mentale verslavingen. Hoewel alle niveaus van het Double Healix model een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving, kent het Double Healix model een wereldomvattend niveau dat zich specifiek bezighoudt met een duurzame samenleving. Natuurlijk integreren we het thema duurzaamheid ook altijd in onze trainingen over leiderschap, teamsamenwerking en opvoeding, maar we geven er ook aparte lezingen en trainingen over.

Trainingen

DNA van Duurzaamheid
Manfred van Doorn reist het land rond om duurzaamheidscolleges te geven. Neem contact op als u er een wilt organiseren of als u op de hoogte wilt blijven van het programma.
Heb je je ooit afgevraagd waarom verhalen uit alle culturen en windrichtingen dezelfde elementen hebben en vaak eenzelfde opbouw? Leiderschapstrainer…
Bekijk de course
Basisworkshop Blockchain-Bitcoin
De maatschappelijke transformatie waarin we ons wereldwijd bevinden, vraagt een innovatief-strategische blik. In dat kader bieden we een basisworkshop Blockchain-Bitcoin om met elkaar na te denken over en te oefenen in een meer transparant en betrouwbaar afspraken- en uitwisselingssysteem.
  De blockchain is een revolutionaire ontwikkeling die de maatschappij paradoxaal genoeg meer vertrouwen kan bieden via zogenaamd ‘trustless protocol’.…
Bekijk de course

Poster DNA van Duurzaamheid

Double Healix heeft een poster ontwikkeld die goed weergeeft welke veranderingen er gaande zijn en welke er nog nodig zijn om de transitie naar een duurzame samenleving te kunnen maken.

Theatercollege Duurzaamheid

In samenwerking met Stichting Grondbeheer biedt Double Healix lezingen over een duurzame inrichting van de samenleving. De lezingen worden verzorgd door Manfred van Doorn. Het college behandelt de zes belangrijkste kloven die in de komende jaren overbrugd moeten worden.

MovieLearning course

Zowel de poster als de lezingen behandelen de kloven die overbrugd moeten worden om te komen tot een toekomstbestendige samenleving. Als aanvulling zijn we een online MovieLearning course aan het ontwikkelen die de informatie en beelden bevat die in het theatercollege aan de orde komen. Aangevuld met nog veel meer beelden die kunnen inspireren om de toekomst duurzaam vorm te geven.

Referenties & testimonials

Ons aanbod

Flip the Webinar

Online training
Inclusief teamrolprofiel en online MovieLearning Course

Incompany training

3 dagen training
Inclusief teamrolprofiel en online MovieLearning Course

Online course

MovieLearning course,
Start wanneer jij zelf wilt

Menu