Diensten

We trainen (toekomstige) leiders én we leiden trainers op. We geven advies én we zijn actief betrokken bij het opzetten van coöperaties en het duurzaam maken van wijken. We gebruiken bestaande films én we produceren zelf films en documentaires. De lezingen en trainingen zijn doorgaans in-company én we organiseren lezingen en trainingen met open inschrijvingen. En we combineren persoonlijke training en coaching met nieuwe media en een door ons ontwikkelde methode die we MovieLearning noemen. Dit is een combinatie van persoonlijke training en gebruik van een interactieve website met filmfragmenten die aansluiten bij de trainingsbehoeften van de organisatie die we ondersteunen.

Onderwijs en Ontwikkeling: we zijn ervan overtuigd dat onderwijs belangrijk is, maar dat voor de ontwikkeling van leiderschap vooral ook veel ervaring nodig is. Om die reden verzorgen we niet alleen lezingen, maar werken we ook mee aan langere en complexere ervaringstrajecten voor leiders en teams.
Wij verlevendigen onze lezingen, workshops en trainingen met hoog kwalitatieve filmbeelden en interactiviteit. Bovenaan staat altijd de persoonlijke ontwikkeling, of we het nou over opvoeding hebben, het creeën van teams of over de recente trends in beleidsvorming.

Beelden
We maken gebruik van inspirerende beelden uit films, documentaires en de nieuwste media. Als beeldanalisten houden we dagelijks de nieuwste ontwikkelingen bij en verzamelen we zowel actuele als klassieke beelden.

Interactiviteit en infotainment
Bij al onze activiteiten streven we naar interactie met de deelnemers aan onze trainingen en met ons publiek. We instrueren, provoceren en engageren. Natuurlijk verstrekken we zoveel mogelijk zinnige informatie, maar minstens even belangrijk vinden we het om onze deelnemers uit te dagen om goed waar te nemen, stelling te nemen, in actie te komen en daarop weer te reflecteren. Om een zo effectief mogelijke leerervaring te bieden, streven we naar een inspirerende balans tussen ernst en humor, tussen informeren en entertainen.

Ons favoriete model, de Double Healix, maakt het eenvoudig om verschillende niveaus van leiderschap bij onze deelnemers aan te spreken.


Lezingen en Trainingen

Wij geven bij voorkeur lezingen, workshops en trainingen aan de hand van filmfragmenten. Double Healix heeft het grootste particuliere filmarchief van Nederland: 13.500 films en documentaires en tienduizenden instructieve fragmenten over persoonlijkheidsontwikkeling en leiderschap. Continue Reading


Producties

Voor bedrijven, overheid en onderwijs maken we media-producties ten behoeve van marketing, training en educatie. We maken onder andere promofilms, documentaires in opdracht, korte fictiefilms en scenes, bedoeld voor onze trainingen en onze eigen website. Ook werken we vaak met grotere organisaties om ze te begeleiden en adviseren bij het maken van trainingsfilms of maken we op locatie filmscènes om veranderingen te helpen bewerkstelligen. Continue Reading


Activiteiten

Regelmatig organiseren wij openbaar toegankelijke lezingen en trainingen, onze ‘activiteiten’. Iedereen die geïnteresseerd is in ons werk kan deelnemen aan deze lezingen en trainingen, zowel particulier als bedrijfsmatig. We geven lezingen, workshops en trainingen over opvoeding, over competenties, teamrollen, teamleiderschap, complex leiderschap en over strategie en beleid. Continue Reading

Back to Top