De Reis van de Trainer

‘De reis van de trainer’ is een inspirerend praktijkboek voor trainers en coaches, geschreven door Marcel Karreman. Aan de hand van het Double Healix-model bespreekt hij de vaardigheden die nodig zijn in de verschillende fasen, en op verschillende niveaus, van een trainings- of coachingsproces. Van persoonlijk leiderschap tot teamontwikkeling, van  organisatieverandering tot maatschappijverbetering. Het boek bevat oefeningen en reflectievragen en beschrijft heldere voorbeelden uit speelfilms. Het biedt een stevige basis voor trainers en coaches bij het ondersteunen en tot bloei brengen van ieders levensverhaal.

Je kunt het boek bestellen bij managementboek.nl.

Op 2 december 2022 is de boekpresentatie met presentaties van Marcel, Rozemarijn Dols en Manfred van Doorn. Op 3 februari 2023 vindt een eendaagse workshop plaats en vanaf maart 2023 start de opleiding. Met ‘De reis van de trainer’ wordt ieder leertraject een uitdagend avontuur!

Wellicht interessant?

Menu