[:nl]artboard image[:]

In de opleiding Integrative Development behandelen we de transformerende reis op verschillende niveaus van ontwikkeling. We beginnen bij de structuur van het mythische verhaal en lopen dan de levensloop af: van behoeften naar driften, drijfveren, competenties, teamdynamiek, (team)leiderschap en maatschappijvernieuwing. Telkens leggen we de verbinding met wat jij zelf kunt doen, in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en in het grotere verhaal. Met analyses van filmfragmenten, oefeningen en praktijkcases om wat je leert direct toe te passen. Op die manier kun je met recht spreken van integratieve ontwikkeling.

Bovenstaande video gaat over de verschillende niveaus van ontwikkeling en is onderdeel van een binnenkort te verschijnen online course over het Double Healix model.

Wellicht interessant?

Menu