[:nl]artboard image[:]

We zijn lang niet zo rationeel als we denken. In ruil voor gevoelens van zekerheid  onderwerpen we ons aan  de goocheltrucs van  hogepriesters: van de kerk, het bankwezen,  het  verzekeringswezen, de elite, etc. In deze clip bespreekt Manfred van Doorn de urgentie om deze trucs te doorzien en een rechtvaardiger religie te creëren.

Geïnteresseerd in meer? Op 8 oktober start de opleiding Double Healix Integrative Development voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. In deze jaaropleiding neem je jezelf diepgaand onder de loep. Je leert je eigen levensverhaal en talenten sterker en gerichter in te zetten. Je exploreert alle niveaus van verantwoordelijkheid en (in)officieel leiderschap. Hoe zorg jij voor impact op je werk? Hoe voer jij de regie over jouw leven? Hoe kun jij je inzetten voor een wereld in verandering? Herken patronen, verdiep de beleving, verrijk je leven én de wereld.

Menu