Double Healix Zomer Proeverij


Kom (opnieuw) kennismaken op woensdag 28 juni, 15-18 uur

Altijd al meer willen weten over Double Healix en MovieLearning? Dat kan er nu van komen! Zoek je een passende vervolgopleiding voor je professionele ontwikkeling, maar weet je nog niet welke? Kom en maak je keuze! Of ken je ons werk al en vraag je je af wat onze nieuwste ontwikkelingen, trainingen en producten zijn?

Op woensdag 28 juni van 15-18 uur organiseren we samen met trainers uit de Double Healix certificeringsgroep op een mooie locatie in het midden van het land een Proeverij waarin je kunt kennismaken met alles wat de Double Healix Academy te bieden heeft.

Leer het Double Healix gedachtegoed in een notendop kennen. Ervaar wat we doen via korte workshops.

Helen Mirren in: The Hundred-Foot Journey

We bieden een brede keus aan thema’s zoals: Spanningsvelden in de bestuurskamer; Verdiep je trainerschap; Loopbaanladders;  Twaalf gezichten van duurzaamheid; Double Healix voor Young Leaders; The West Wing als voer voor leiders; Teamrollen in het Double Healix model; Tegenspelers op de werkvloer.

Onderzoek of een opleiding bij je past:
Van een tweedaagse Essentials cursus tot de verdiepingsopleiding van ruim een jaar: Integrative Development voor professionals en leiders. Van een training Teamontwikkeling en Teamleiderschap tot onze Opleiding tot Certified Double Healix Trainer, waarin je ook leert werken met filmbeelden.

Weer even Double Healix’n
Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al eerder een opleiding bij ons hebt gevolgd en weer even wilt intunen of wilt kijken welke vervolgopleiding bij  je huidige ontwikkelingsbehoeften zou passen.

Informatie, ontmoeting, workshops en nog veel meer!
Ga met ons geïnspireerd en uitgedaagd de zomer in en houd 28 juni vrij!

Datum en tijden:
Woensdag 28 juni 2017, 15:00 – 18:00 uur (inloop vanaf 14:30 uur).

Locatie:
Drakenburg, Dr. Albert Schweitzerweg 1, 3744 MG Baarn

Kosten:
– Bedrijven: €49
– ZZPers en particulieren: €25

Informatie en aanmelden:
Informatie en aanmelden graag bij Sylvia@doublehealix.com
Bij aanmelding svp opgeven: emailadres, telefoonnummer (liefst 06 voor een eventueel spoedbericht) en de factuurgegevens (en of je als ZZPer/particulier deelneemt of via bedrijf).

Graag tot dan!

Deel dit bericht met vrienden en collega’s!

 

Back to Top