Essentials


Double Healix training, 12 en 13 januari 2018.

UNIVERSELE VERHALEN ALS BRON VOOR PROFESSIONELE ONTWIKKELING

Deze tweedaagse Double Healix Essentials cursus gaat over het fundament van het Double Healix model: je leven zien als een verhaal, en universele verhalen gebruiken als bron voor professionele ontwikkeling.

Wat?
De cursus behandelt de structuur van groei, bloei, neergang en wederopstanding, die aan de basis ligt van alle grote verhalen van de mensheid en ook in moderne media nog steeds wordt gebruikt. We gaan in op de twaalf fasen van de universele reis van de mens en op het werk van Joseph Campbell. We behandelen de kracht van metaforen en het belang van de narratieve psychologie voor persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling, als opstap naar hogere niveaus van bewustzijn.

Hoe?
Schermafdruk 2016-01-13 16.50.07Tijdens de twee trainingsdagen wordt uitleg van theorie afgewisseld met het gezamenlijk ervaren en bespreken van illustratieve filmfragmenten. Via individuele en groepsoefeningen krijg je inzicht in de structuur en de variaties van het grote menselijke verhaal en leer je je eigen leven als mythisch verhaal te benaderen. Je oefent in het construeren van een inspirerend persoonlijk verhaal.
Een aanvullende online MovieLearning course met inspirerende filmfragmenten en ontwikkelingsvragen maakt deel uit van de cursus.

Waarom?
Voor de transformatie naar een duurzame samenleving hebben we nieuwe verbindende verhalen nodig op basis van diepe waarden. Om die verhalen te ontwikkelen en vertellen is het belangrijk de universele structuur van bewustzijn te kennen, die bepaalt hoe we denken en volgens welke patronen we al dan niet veranderen. Dat geldt voor alle niveaus: individueel, in familie- en teamverband, in organisaties en op nationaal en internationaal niveau.

Voor wie?
De cursus is bij uitstek geschikt voor leidinggevenden, professionals, coaches, trainers, organisatieadviseurs, HR managers, maatschappijvernieuwers, duurzaamheid-professionals, opleiders, (corporate) storytellers, schrijvers, regisseurs en andere mediaprofessionals, docenten, hulpverleners, pedagogen.
Iedereen die zich de hogere niveaus van menselijke en professionele ontwikkeling eigen wil maken, raden we aan zich eerst te bekwamen in deze basis van hetDouble Healix model.

.

Data en tijden
– vrijdag 12 januari 2018, 10:00 – 17:30 uur
– zaterdag 13 januari 2018, 10:00 – 17:30 uur
De zaal gaat ’s ochtends een half uur voor de start van het programma open.

Docenten
Manfred van Doorn en Corien Huiskamp

Plaats
De Plannensmederij, Hospeslaan 64, 2015 GL Haarlem.

Tijdsinvestering
Circa 22 uur, inclusief cursusdagen.

Groepsamenstelling
De deelnemersgroep zal bestaan uit maximaal 20 personen (minimum bij 6 personen).

Prijs van de cursus
Prijs van de twee lesdagen: € 650 per persoon. Dit bedrag is BTW vrijgesteld, Double Healix LEAD is CRKBO geregistreerd.
Bij meerdere aanmeldingen vanuit dezelfde organisatie is korting mogelijk, neem daarvoor contact met ons op (zie onder ‘Informatie en aanmelding’).
Koffie, thee en lunch tijdens programma-uren zijn inbegrepen in de prijs.
Overnachting, ontbijt, diner en andere uitgaven moeten zelf worden geregeld en zijn niet inbegrepen in de prijs.

INFORMATIE EN AANMELDING
Als je je wilt aanmelden of nog vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Sylvia Mastenbroek: sylvia@doublehealix.com of bel 023-5443345.
De gegevens die we bij aanmelding graag per e-mail van je ontvangen zijn:
– je naam
– je functie of werkzaamheden
– je telefoonnummer (liefst je mobiele nummer)
– de gegevens die op de factuur moeten worden vermeld en het e-mailadres waar de factuur naar toegestuurd kan worden (we sturen geen facturen over de post)
– via welke route je informatie over deze training hebt ontvangen.
Alvast bedankt!

Kijk hier voor de VOORWAARDEN bij de trainingen: Voorwaarden-bij-Double-Healix-trainingen-2017

Back to Top