Alumni avond Groundhog Day – VOLGEBOEKT


2 februari 2018, Haarlem

Ook dit jaar organiseren we een Groundhog Day bijeenkomst voor alle mensen die ooit hebben deelgenomen aan een Double Healix opleiding.

De bijeenkomst Groundhog Day is geïnspireerd op de gelijknamige film waarin Bill Murray een onsympathieke weerman speelt die gevangen zit in de cycliciteit van een dag. Tot hij de diepte van die dag ontdekt die zich al zo vaak heeft herhaald en hij er letterlijk en met (com)passie het beste van maakt. Dat bewerkstelligt een bewustzijsverandering die hem bevrijdt.

Het thema van deze Groundhog Day viering is: de mooiste mythische momenten uit films en TV-series van de afgelopen tijd. Double Healix inspirator/supervisor Manfred van Doorn zal samen met Rozemarijn Dols (gecertificeerd Double Healix trainer) een diepte-analyse geven van de sterkste beelden en hun onderliggende structuur.

Datum: vrijdagavond 2 februari 2018

Plaats: De Plannensmederij, Hospeslaan 64, 2015 GL Haarlem

Tijden: 19:30 – 22:00 uur (poort gaat open om 19:00 uur)

Prijs: €30 per deelnemer (incl. 21% BTW)

Vooraf aanmelden bij: Sylvia@doublehealix.com, 023-5443345. Vorig jaar hadden we een wachtlijst, dus wees er snel bij! ATTENTIE: DE ZAAL IS VOLGEBOEKT. Hopelijk tot ziens bij een van onze andere activiteiten!

Back to Top